Term 2/2018 Schedule

Term 2/2018 is from Thursday 29th March to Sunday 3rd June 2018.

For term dates, please click HERE. To enquire/register, please click HERE.





Bright Minds Lapbookers (10 lessons)

Age 3 - 4 years (1 hr)
Thursday 11am - 12pm (NEW)

Age 3.5 - 5 years (1 hr 15 min)  
Saturday 2pm - 3.15pm     - LAST place  
Sunday 9.45am - 11am    - 2 places left 


Age 5.5 - 7 years (1 hr 30 min) 
Saturday 10.30am - 12pm     -FULL!
Sunday 1 - 2.30pm                - 2 places left
  
Primary 1 & 2 (1 hr 45 min) 
Saturday 12.15pm - 2pm  - 2 places left
Sunday 2.30pm - 4.15pm    - 2 places left

Chinese Lapbookers (10 lessons) 
For 4 - 6 years old    (1 hr 15 min)
Thursday 9.30am - 10.45am (NEW)
Saturday 3.30pm - 4.45pm         - LAST place 
Sunday 11.15am - 12.30pm        - FULL!

For Primary 1 (1 hr 15 min) 
Thursday 4pm - 5.15pm (NEW)
Sunday 4.30pm - 5.45pm       - LAST place

For Primary 2 to 4 (1 hr 30 min)
Saturday 9am - 10.30am        - 2 places left 

Bright World Thinkers (6 lessons) 
For Primary 3 to 5 (1 hr 45 min)
Thursday 5pm - 6.45pm


 

Promotions (valid till 20th February 2018)*

1. Introduce-a-friend
Both the current and new students enjoy ONE free lesson for full term enrolment.

2. Mulitple Programmes
Students who enrol in multiple programmes enjoy 5% discount for the second programme of lower value.

For Term fees, please click HERE.

One-time, non-refundable registration fee of $40 applies to all new students and returning students who skipped two terms or more. All registrations are subject to availability, on a first-come-first-served basis. For all terms & conditions, please refer to FAQs.

Many appreciative parents have sent us testimonials via emails, SMS and handwritten notes. To read what other parents said about our classes, click HERE.