Term 1/2018 Class Schedule

Term 1/2018 is from Saturday 6th January to Sunday 25th March 2018.

For term dates, please click HERE. To enquire/register, please click HERE.





Bright Minds Lapbookers (11 lessons)

Age 3 - 4 years (1 hr)
Friday 9am - 10.15am

Age 3.5 - 5 years (1 hr 15 min)  
Saturday 2pm - 3.15pm 
Sunday 9.45am - 11am  

Age 5 - 6.5 years (1 hr 30 min) 
Saturday 10.30am - 12pm    
Sunday 1 - 2.30pm              
  
Primary 1 & 2 (1 hr 45 min) 
Saturday 12.15pm - 2pm   
Sunday 2.30pm - 4.15pm   

Chinese Lapbookers (10 lessons) 
For 4 - 6 years old    (1 hr 15 min)
Saturday 3.30pm - 4.45pm        
Sunday 11.15am - 12.30pm       

For Primary 1 - 2  (1 hr 15 min)   
Friday 3pm - 4.15pm
Sunday 4.30pm - 5.45pm      

For Primary 2 to 4 (1 hr 30 min)
Saturday 9am - 10.30am   

Bright World Thinkers (6 lessons) 
For Primary 3 to 5 (1 hr 45 min)
Tuesday 5pm - 6.45pm
Friday 5pm - 6.45pm


 

Promotions (valid till 31st Oct 2017)*

1. Introduce-a-friend
Both the current and new students enjoy ONE free lesson.

2. Join-with-siblings
Second child gets 5% off term fee and third child gets 10% off. Order of children is arranged according to value of term fee. Discount applies to the lower term fee.

3. Mulitple Programmes
Students who enrol in more than one programmes enjoy 5% discount for the programme of lower value.

4. New Students    (fully redeemed)
Waiver of registration fee $40 (for first 5 students only)

*Either Promo #2 or #3 per student.



One-time, non-refundable registration fee of $40 applies to all new students and returning students who skipped two terms or more. All registrations are subject to availability, on a first-come-first-served basis. For all terms & conditions, please refer to FAQs.

Many appreciative parents have sent us testimonials via emails, SMS and handwritten notes. To read what other parents said about our classes, click HERE.